divendres, 1 de maig del 2015

Sant Jordi 2015

El dijous 23 d'abril a la nostra escola vam celebrar la diada de Sant Jordi amb diverses activitats, de les quals en destaquem les següents:

INTERCANVI DE LLIBRES

Tots els alumnes que havien portat un llibre a l'escola van tenir l'oportunitat de canviar-lo per un altre. D'aquesta forma vam compartir, vam llegir i vam tenir cura del medi ambient.


CONTACONTES

Gràcies a la col·laboració de famílies voluntàries, els petits de l'escola van tenir un contacontes a la classe que els hi va explicar històries molt especials. A més, els nens de 5è van preparar amb molta il·lusió uns contes que van explicar a altres nens de l'escola.

TEATRE LLEGIT I RECITAL DE POEMES

Els nens de 4t van preparar l'obra de teatre llegit Un drac terrible d'Adelaida Frias. Els alumnes de 3r van preparar un recital de poemes sobre Sant Jordi, els llibres i les biblioteques.


EXPOSICIONS I DECORACIÓ DEL VESTÍBUL

Gràcies a la col·laboració de tota la comunitat educativa, el vestíbul de l'escola va estar molt ben ambientat amb la presència de Sant Jordi, el drac, la princesa, l'exposició de treballs manuals, les fotografies de les famílies lectores i altres treballs elaborats a les classes.


APADRINAMENT DE LLIBRES

Durant tota la setmana de Sant Jordi vam tenir l'oportunitat d'apadrinar un llibre per a la biblioteca de l'escola. Ara la nostra biblioteca compta amb desenes de llibres més. Gràcies a tots els padrins per la vostra col·laboració. 



LECTURES EN VEU ALTA A LA BIBLIOTECA

El passat dimecres, 22 d'abril, els nens de 1r i 2n van poder escoltar tres històries molt especials que van llegir alguns mestres a l'hora de l'esbajo. El mateix va passar amb els alumnes de Mitjà i Superior a l'hora del pati del dia de Sant Jordi. En aquest cas van poder escoltar una història d'amor i misteri, El fantasma de l'Òpera de Gaston Lerroux.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració i esforç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada