dissabte, 23 d’abril del 2016

Sant Jordi 2016

El divendres, 22 d’abril, a la nostra escola vam celebrar la Diada de Sant Jordi i, tant aquest dia com al llarg de la setmana, vam tindre l’oportunitat de fer diverses activitats relacionades amb aquesta tradicional festa literària, de les quals en destaquem les següents. 

INTERCANVI DE LLIBRES

Tots els alumnes que havien portat un llibre a l'escola van tenir l'oportunitat de canviar-lo per un altre. També hi havia una zona de lectura amb llibres de la biblioteca per als que no van poder participar en l’intercanvi. D'aquesta forma vam compartir, vam llegir i vam tenir cura del medi ambient.


CONTACONTES

Gràcies a la col·laboració de famílies voluntàries, els petits de l'escola van tenir un contacontes a la classe que els hi va explicar històries molt especials.


TITELLES, TEATRE LLEGIT, RECITAL DE POEMES I OMBRES XINESES

Els nens i nenes de 3r van representar contes clàssics amb titelles. Els nens i nenes de 4t van preparar l’obra de teatre llegit Un drac terrible, d’Adelaida Frias. Els nens i nenes de 5è van recitar poemes sobre els animals. Els nens i nenes de 5è i 6è van fer petites representacions amb la tècnica de les ombres xineses.


EXPOSICIONS I DECORACIÓ DEL VESTÍBUL

Gràcies a la col·laboració de les famílies, l’AMPA, el professorat i l’alumnat del centre, el vestíbul i els passadissos de l’escola van estar molt ben ambientats amb la presència de Sant Jordi, el drac i la princesa, l’exposició de treballs manuals, el mural “Els meus llibres preferits”, les selfies de lectura, els punts de llibres i altres treballs elaborats a les classes.














COMPREM UN LLIBRE PER SANT JORDI

Amb els diners recaptats a la venta de llibres, vam adquirir DVD’s necessaris per a la biblioteca de l’escola. El DVD’s quedaran a la biblioteca de l’escola en benefici de tots els nens i nenes i portaran una etiqueta recordatori de Sant Jordi 2016 amb una menció a les persones col·laboradores.

BIBLIOPATI ESPECIAL

Alguns mestres del centre van llegir poemes als nens i nenes que van voler venir al bibliopati. Aquests poemes, a més de la lletra de dues cançons, figuren a les cortines pintades a mà per la nostra mare-artista Núria Andreu. Des d’aquí, moltes gràcies per compartir el teu art!


OMBRES XINESES

L’equip de mestres d’educació infantil van representar la llegenda de Sant Jordi per a tots els nens i nenes de P3, P4 i P5. Aquí us deixem el vídeo d'aquella representació:


VENDA DE LLIBRES

El dissabte 23, diada de Sant Jordi, al mercat i a la Plaça del Llobregat, vau poder trobar les paradetes on els nens i nenes de 6è van posar a la venda llibres de 2a mà a benefici del viatge de final de curs i dintre del seu projecte d'emprenedoria.


Gràcies a tots per la vostra 
col·laboració i esforç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada