dimarts, 25 d’abril del 2017

Sant Jordi 2017

El passat divendres 21 d'abril vam celebrar la Diada de Sant Jordi a l'escola. Tant aquest dia com al llarg d'aquella setmana i durant els dies posteriors, vam tenir l'oportunitat de realitzar diverses activitats relacionades amb aquesta tradicional festa literària, de les quals en destaquem les següents:

JOCS FLORALS

En un acte per a cada cicle, es van donar els premis als autors i autores dels escrits guanyadors o als grups que van fer treballs col·lectius. Els premis van ser un diploma per a la classe participant i un llibre, una rosa i un punt de llibre per als guanyadors.

Aquí us deixem tota la informació dels guanyadors i dels seus escrits:


Com podeu observar a les següents fotografies, els treballs guanyadors estan exposats a la biblioteca:






Aquí us deixem les fotografies dels millors moments de l'entrega de premis. Feu clic a sobre de la següent foto per veure l'àlbum sencer:



INTERCANVI DE LLIBRES

Tots els alumnes que havien portat un llibre a l'escola van tenir l'oportunitat de canviar-lo per un altre. També hi havia una zona de lectura amb llibres de la biblioteca per als que no van poder participar en l’intercanvi. D'aquesta forma vam compartir, vam llegir i vam tenir cura del medi ambient. Feu clic a sobre de la següent foto per veure l'àlbum amb els millors moments de l'intercanvi de llibres:



CONTACONTES

Gràcies a la col·laboració de famílies voluntàries, els petits de l'escola van tenir un contacontes a la classe que els hi va explicar històries molt especials. Feu clic a sobre de la següent foto per veure l'àlbum amb els millors moments del contacontes:




POESIA I TEATRE

Diversos grups de l'escola han preparat petites actuacions per a compartir amb altres grups. Per exemple, els nens i les nenes de 3r han preparat un recital de poesia mentre que l'alumnat de 4t ha preparat l'obra de teatre Un drac terrible, d'Adelaida Frias. Aquí us deixem un vídeo amb els millors moments de l'actuació dels nens i nenes de 3rA:


PADRINS DE LECTURA

Els nens i les nenes de 1r i 6è han estat durant tot el curs compartint l'aprenentatge de la lectura. Aquest dia tan especial van fer un acte de cloenda aprofitant aquesta diada tan relacionada amb el món dels llibres i la literatura. Feu clic a la següent foto per veure l'àlbum amb tots els padrins i els seus fillols:




COMPREM UN LLIBRE DE SANT JORDI

Gràcies a moltes famílies i mestres que es van animar a comprar un llibre, la biblioteca va poder adquirir nous DVD’s, molt necessaris a qualsevol biblioteca escolar. El DVD’s quedaran a la biblioteca de l’escola en benefici de tots els nens i nenes i portaran una etiqueta recordatori de Sant Jordi 2017 amb una menció a les persones col·laboradores.


BIBLIOPATIS ESPECIALS

Alguns mestres del centre van interpretar una divertida versió de la llegenda de Sant Jordi als nens i les nenes de 4t, 5è i 6è que van voler venir al bibliopati. Podeu veure algunes fotos a El blog de la Lileta o fent clic aquí.



Per altra banda, els nens i nenes de 1r, 2n i 3r van gaudir de la lectura en veu alta del conte Tots els petons del món, de la nostra companya Montse Panero, qui es va encarregar de la seva teatralització. La mestra Laura Cortés es va encarregar de la lectura d'aquest conte en llengua de signes. També podeu veure algunes fotos a El blog de la Lileta o fent clic aquí.




OMBRES XINESES

L’equip de mestres d’educació infantil van representar la llegenda de Sant Jordi per a tots els nens i nenes de P3, P4 i P5. Aquí us deixem el vídeo d'aquella representació:



PARADETA EMPRENEDORA


El diumenge 23, diada de Sant Jordi, a la Plaça del Llobregat, vau poder trobar les paradetes on els nens i nenes de 6è van posar a la venda manualitats i llibres de 2a mà a benefici del viatge de final de curs a Mallorca:


GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA
COL·LABORACIÓ I ESFORÇ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada