dilluns, 22 de gener del 2018

Nadal 2017

Durant l'última setmana de desembre, a la nostra escola es van organitzar moltes activitats amb la finalitat de celebrar el Nadal i acomiadar el primer trimestre.

Del 18 al 22 de desembre, moltes famílies i part del professorat van participar en una campanya solidària de recollida d'aliments per a nadons a benefici del Banc d'Aliments de Les Roquetes. Gràcies a tots per la vostra solidaritat. 

A més, l'escola va quedar molt ben decorada. Destaquem sobretot una novetat d'aquest curs, l’estenedor dels desitjos de Nadal. Volem donar les gràcies a l'AMPA per la seva organització.




Per altra banda, el dijous, 14 de desembre, i el dimarts, 19 de desembre, els nens i les nenes de primària van poder gaudir de dos bibliopatis especials de Nadal amb obres de teatre nadalenques interpretades per part del professorat de l'escola.


El passat dimarts, 19 de desembre, va venir, com cada any, el Patge Reial a recollir les cartes als Reis d'Orient de tots els grups de l’escola:



Per últim, el dimecres, 20 de desembre, l'alumnat de sisè va organitzar un berenar especial de Nadal amb xocolatada i va vendre manualitats nadalenques. Tots els beneficis es destinaran a abaratir el seu viatge de fi de curs.

Però el dia més especial va ser el divendres, 22 de desembre.

Primer, totes les classes de l'escola van participar, per torns, en una cantada de nadales:























A continuació, tots els grups d'Infantil i Inicial van fer cagar el Tió de Nadal:





Per la seva banda, els nens i les nenes de 3r i 4t van realitzar una gimcana nadalenca mentre que els nois i les noies de 5è i 6è van celebrar la fi del trimestre a les seves aules segons les propostes que s'havien fet a cada classe.

Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra col·laboració en la celebració del Nadal. Us desitgem un feliç any nou 2018!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada