dimecres, 15 de gener del 2020

Pla de consum de fruita a les escoles

Estimades famílies,

A partir de la setmana que ve es distribuirà fruita i verdura seleccionada en funció de l’estació de l’any, la proximitat de producció i la qualitat entre els nens i les nenes de la nostra escola durant l'esmorzar. Això es realitzarà una setmana de cada mes fins a final de curs.

Organitzada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, aquesta activitat busca informar sobre els beneficis de consumir fruites i verdures i proposar el seu consum com una alternativa excel·lent a altres aliments amb menys qualitat nutricional. 

Si voleu més informació sobre aquesta activitat, feu clic a la següent imatge:

http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/alimentacio/fruita-llet-escoles/fruita-escoles/

Aprofitem aquesta entrada per a recordar que, durant el curs 2018-2019, totes les classes de l'escola vam participar en el concurs Tasta Fruita, el qual busca la millor recepta amb fruites i altres ingredients que estigui realitzada per nens i nenes de primària. Les classes de 1r B i 3r B van quedar finalistes. Enhorabona!

A continuació, podeu veure els vídeos durant els quals els docents i l'alumnat d'aquestes classes expliquen com es realitza la recepta finalista:



I no oblideu que cada dimecres... Esmorzem fruita!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada