divendres, 20 de març del 2020

Proposta d'activitats per a fer a casa

Benvolgudes famílies,

En primer lloc us volem agrair l'esforç i dedicació davant el context actual de confinament i tancament dels centres educatius.

Des de la nostra escola us volem fer arribar un recull actualitzat de recursos i activitats didàctiques que poden ser d'ajut per tal que els vostres fills i filles puguin avançar en el seu procés d'aprenentatge, malgrat l'aturada de l'activitat presencial.

Les activitats que us proposem no cal fer-les totes obligatòriament ni seran matèria avaluable quan tornem a la normalitat, però sí que creiem que són molt convenients per a compensar aquesta aturada de les classes.

Us recomanem que a casa trobeu una organització on hi tingui cabuda la seva realització, tot respectant les necessitats de descans dels nens i nenes, el temps de lleure i la convivència familiar.

A continuació us oferim el recull de propostes referides a educació infantil i a cada nivell d'educació primària. De tot aquest recull podeu triar, prioritzar i, si cal, adaptar les que creieu que encaixen millor segons ell nivell maduratiu dels vostres fills i filles.

És important compaginar temps de joc autònom en què els nens i les nenes decideixin què volen fer i com, amb temps i activitats compartides amb els adults.

Per al temps de lleure i de joc autònom, hem de posar a l’abast dels nens i les nenes recursos i materials diversos amb els quals puguin elaborar els seus jocs: materials per fer construccions, objectes o robes que serveixin per disfressar-se, materials inespecífics, titelles, ninos, cuinetes, contes, llibretes, pintures...

Pel que fa a les activitats compartides amb els adults, es poden oferir diferents propostes enriquidores que afavoreixen els aprenentatges. Per exemple:















Per altra banda, us recomanem que no deixeu de visitar el blog d'anglès i el d'educació física. En aquests espais anirem penjant recursos i activitats d'aquestes àrees curriculars que també poden ser del vostre interès.

Les feines que aneu realitzant, si voleu, podeu enregistrar-les amb el mòbil fent una foto o un petit vídeo (màxim 30 segons) i compartir-ho en Instagram etiquetant l'escola (@escolasantaeulalia1) o enviar-ho com a missatge directe.

ESTEM CONECTATS.
A CASA TAMBÉ APRENEM!

Atentament,

2 comentaris:

  1. Hola, aquestes presentacions les podem descarregar en PDF o algún mètode que els enllaços es pughuin clicar?
    Moltes gràcies

    ResponElimina
  2. Només podeu descarregar-vos els documents fent-vos un compte a Slideshare.

    ResponElimina