dijous, 28 de maig del 2015

Cantània 2015 "Al bell mig de la terra"

Estem molt contents perquè el passat dimarts, 26 de maig, els nens i nenes de 5è van participar al Cantània.

La Cantània és un projecte musical que organtiza l’Auditori de Barcelona i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Aquest projecte és una cantata en que els nens i nenes participants aprenen unes cançons amb moviments per ser cantades a l’uníson a l’Auditori de Barcelona. El dia de la representació uns 700 nens de moltes escoles de tot Catalunya fan un gran espectacle amb músics en directe.

La Cantània d'enguany es titula "Al bell mig de la terra" i ha estat composada per en Xavier Pagès. El text ha estat a càrrec de la Carlota Subirós i de la direcció musical s'han encarregat l'Elisenda Carrasco i en Josep Prats.


En Khalil, un noi d’origen africà que fa poc temps que viu en una ciutat del sud d’Europa, està fascinat per una cosa que ha vist per primera vegada a la vida. És una bèstia gegant, un paisatge de llum i de colors, una extensió d’aigua increïble. És la mar Mediterrània, que ha estat durant milers d’anys lloc de trobada per a viatgers, comerciants, músics, poetes i emigrants. Un mar situat al bell mig de la terra que conté simbòlicament molts valors essencials de la cultura, de la natura, de la història i del nostre present més immediat.

Aquí us deixem uns vídeos d'alguns dels moments de la representació a l'Auditori de Barcelona. Gràcies a les famílies que ens els han fet arribar:



També us deixem un vídeo i unes fotografies de l'assaig general que es va fer a l'aula de música de l'escola abans de marxar a Barcelona:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada