dissabte, 28 d’abril del 2018

Sant Jordi 2018

El passat dilluns, 23 d'abril, vam celebrar la Diada de Sant Jordi. Tant aquest dia com altres dies anteriors i posteriors vam tenir l'oportunitat de realitzar diverses activitats relacionades amb aquesta tradicional festa literària, de les quals en destaquem les següents:

JOCS FLORALS

En un acte per a cada cicle, es van donar els premis als autors i autores dels escrits guanyadors o als grups que van fer treballs col·lectius. Els premis van ser un diploma per a la classe participant i un llibre, una rosa i un punt de llibre per als guanyadors.

Aquí us deixem tota la informació dels guanyadors i dels seus escrits. Enhorabona a tots els premiats:


Aquí us deixem les fotografies dels millors moments de l'entrega de premis. Feu clic a sobre de la següent foto per veure l'àlbum sencer:



Per últim, cal afegir que tots els treballs guanyadors d'aquests jocs florals es troben exposats a la biblioteca de l'escola. Podeu veure algunes fotos de l'exposició visitant El blog de la Lileta o fent clic aquí. 

INTERCANVI DE LLIBRES

Els alumnes de primària que havien portat un llibre a l'escola van tenir l'oportunitat de canviar-lo per un altre. També hi havia una zona de lectura amb llibres de la biblioteca per als que no van poder participar en l’intercanvi. D'aquesta forma vam compartir, vam llegir i vam tenir cura del medi ambient. Feu clic a sobre de la següent foto per veure l'àlbum amb els millors moments de l'intercanvi de llibres:

https://photos.app.goo.gl/9m77BAIUHyesPCs32

Els alumnes d'infantil també van gaudir d'una estona de lectura a l'aire lliure gràcies a la biblioteca pública municipal Josep Pla que ens va deixar molts contes per a l'ocasió. Aquí us deixem algunes fotos:

https://photos.app.goo.gl/nLBT11dAXh5TwIZu2

 CONTACONTES

Gràcies a la col·laboració de famílies voluntàries, els petits de l'escola van tenir contacontes a diferents espais que els hi van explicar històries molt especials. Feu clic a sobre de la següent foto per veure l'àlbum amb els millors moments del contacontes:

https://photos.app.goo.gl/vodsQQ1t3MRo4brV6

POESIA I TEATRE

Diversos grups de l'escola van preparar petites actuacions per a compartir amb altres grups. Per exemple, els nens i les nenes de 3r van preparar un recital de poesia mentre que l'alumnat de 4t va preparar l'obra de teatre Un drac terrible, d'Adelaida Frias. Aquí us deixem algunes fotos:

https://photos.app.goo.gl/vodsQQ1t3MRo4brV6

PADRINS DE LECTURA

Els nens i les nenes de 1r i 6è han estat durant tot el curs compartint l'aprenentatge de la lectura. Aquest dia tan especial van fer un acte de cloenda aprofitant aquesta diada tan relacionada amb el món dels llibres i la literatura. Feu clic a la següent foto per veure l'àlbum amb els padrins i els seus fillols:

https://photos.app.goo.gl/s47C6MoG28gbiuReA

COMPREM UN LLIBRE DE SANT JORDI

Gràcies a moltes famílies i mestres que es van animar a comprar un llibre, la biblioteca va poder adquirir nous llibres per a les biblioteques d'aula. Aquests llibres portaran una etiqueta recordatori de Sant Jordi 2018 amb una menció especial a les persones col·laboradores.


BIBLIOPATIS ESPECIALS

Alguns mestres del centre van explicar les tres versions de la llegenda de Sant Jordi (La del cavaller, la de la princesa i la del drac) als nens i les nenes de 4t, 5è i 6è que van voler venir al bibliopati. Ho van fer inspirant-se en el llibre Les tres llegendes de Sant Jordi, de Eva Sans i Montse Balada. Els nens i nenes de 1r, 2n i 3r, van gaudir de la mateixa obra, però interpretada per la nostra companya Montse Panero. Gràcies! Podeu veure algunes fotos a continuació:

https://photos.app.goo.gl/i9RDzh7qhheHhRK86


LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L'ESCALETA

L’equip de mestres d’educació infantil van representar el conte popular La rateta que escombrava l'escaleta a tots els nens i nenes de P3, P4 i P5. Aquí us deixem el vídeo d'aquella representació:


https://photos.app.goo.gl/ByAo7V3GF1MdbhPX8

PARADETA EMPRENEDORA


Durant la tarda de la Diada de Sant Jordi vau poder trobar a la Plaça del Llobregat les paradetes on els nens i nenes de 6è van posar a la venda manualitats i llibres de 2a mà a benefici del seu viatge de final de curs. Aquí us deixem algunes fotos:

https://photos.app.goo.gl/F8Y33hDRr4vLUBpL9

DECORACIÓ DEL VESTÍBUL 

El vestíbul i els passadissos de l'escola van quedar molt ben decorats gràcies a la col·laboració de les famílies, l'AMPA, l'alumnat i el professorat del centre. Aquesta fotografia és només una mostra:


GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA
COL·LABORACIÓ I ESFORÇ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada