dimarts, 28 de setembre del 2021

Pla d'educació digital a Catalunya

Estimades famílies,

El Pla d’educació digital a Catalunya 2020-2023 del Departament d'Ensenyament té per objectiu contribuir al desenvolupament de les competències digitals que els ciutadans i les ciutadanes necessiten per viure i treballar en una societat immersa en constants transformacions i canvis.

Per tal d’assolir aquest objectiu, és necessari assegurar la connectivitat dels centres educatius i proporcionar els equipaments necessaris a alumnes i docents.

És per això que el curs passat van instal·lar al nostre centre una nova xarxa sense cables que permet connectar molts dispositius mòbils alhora. També està previst que durant el curs 2021-2022 els centres públics de Primària rebin equipaments destinats a tots els i les alumnes dels nivells educatius de 5è i de 6è.

En el cas del nostre centre, el divendres es va lliurar a cada alumne de 6è un ordinador portàtilA més de l’ús que l'alumnat farà d'aquest dispositiu fora de l’escola, l'ordinador també s’utilitzarà dins del centre escolar quan el professorat ho requereixi.

Esperem que en puguin treure el màxim profit.








Atentament,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada