dissabte, 30 d’abril del 2016

Empesca’t la deixalla!

Els nens i nenes de 1r i 2n van fer un taller organitzat per la Mancomunitat Penedès-Garraf sobre educació mediambiental. L'objectiu era que els nens i les nenes preguin consciència de l'ús dels contenidors i del reciclatge a casa i a l'escola.

Primer, els hi van explicar un conte. El conte explicava que el Cargolat, un drac, es trobava molta brossa a la platja. Tota aquesta brossa la llençaven els passatgers d’un creuer que es deia Guiriguera. El Cargolat, amb l’ajuda dels animals del mar, va recollir tota la brossa i la va llençar als contenidors corresponents: el vidre al verd, els envasos al groc, paper i cartró al blau, l’orgànica al marró i al contenidor gris tot allò que no es podia reciclar.

Després, van fer un joc molt divertit. Primer van dibuixar al Cargolat, la brossa, els contenidors i alguns animals marins. A continuació, amb llana, palets de fusta i imants van fer canyes de pescar. Durant el joc van haver de pescar les deixalles i col·locar-les al contenidor corresponent. S'havia d'anar amb cura de no pescar els animals!




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada