dimecres, 15 de juny del 2016

Colònies i viatge final de curs

Les colònies són unes estades educatives de més d'un dia de duració en les quals els nens i les nenes aprenen a través de les activitats lúdiques que realitzen els mestres o els monitors.

Les colònies formen part del programa pedagògic de la nostra escola i es realitzen cada any a P5, 2n, 4t i 6è.

Durant aquest curs, els nens i les nenes de P5 i 2n van anar de colònies a La Granja, a Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental). En un entorn de natura i animalons, van realitzar tot d'activitats relacionades amb l'educació emocional.

Aquí us deixem les fotografies amb els millors moments d'aquestes colònies. Cliqueu a sobre de la primera imatge per veure les fotografies de P5 i a sobre de la segona per veure les de 2n:



L'alumnat de 4t va anar de colònies al Mas d'en Pedro, a Cubelles (Garraf). Aquestes colònies van estar dedicades a l'astronomia.

Aquí us deixem les fotografies amb els millors moments d'aquestes colònies. Cliqueu a sobre de la imatge per veure les fotografies:


L'alumnat de 6è va anar a Mallorca com a viatge final de curs on van realitzar tota una sèrie d'activitats culturals i de lleure. Aquest viatge va estar finançat parcialment gràcies al projecte d'emprenedoria que els nens i nenes de 6è han realitzat durant tot el curs. Gràcies a totes les famílies i al professorat per la vostra col·laboració. Aquí us deixem algunes fotografies:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada