divendres, 3 de juny del 2016

Cantània 2016 "Les desventures de Mimí"

El passat dijous, 2 de juny, els nens i nenes de 5è van participar en el Cantània.

La Cantània és un projecte musical que organitza l’Auditori de Barcelona i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Aquest projecte és una cantata en què els nens i nenes participants aprenen unes cançons amb moviments per ser cantades a l’uníson a l’Auditori de Barcelona. El dia de la representació uns 700 nens de moltes escoles de tot Catalunya fan un gran espectacle amb músics en directe.

La Cantània d'enguany es titula "Les desventures de Mimí" i ha estat composta per en Jordi Domènech. El text ha estat a càrrec d'en Pere Riera i de la direcció musical s'han encarregat en Josep Prats i l'Elisenda Carrasco.


Les desventures de Mimí és un simpàtic recorregut per alguns dels descobriments més significatius dels darrers segles. L’argument principal té com a protagonista una jove de la cort de Versalles que, instigada per Cupido, deu romà de l'amor, enceta una peripècia per diferents espais i temps, a fi d’arribar a l’encontre del seu enamorat. I tot realitzant aquest viatge, Mimí coincidirà amb un seguit de personatges pintorescos que li donaran notícia de bona part de les descobertes, enginys i invencions que han protagonitzat l’evolució tecnològica de la humanitat: Des de la llei de la gravitació universal, passant per la pólvora, el WhatsApp i el tiramisú. Tota mena de troballes que han permès que les condicions de vida dels éssers humans hagin mutat en molts sentits al llarg dels segles.

Aquí us deixem uns vídeos i unes fotografies d'alguns dels moments de la representació a l'Auditori de Barcelona. Gràcies a les famílies i el professorat que ens els han fet arribar:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada