dimecres, 19 d’octubre del 2016

Oliklak


Durant aquest curs, la nostra escola continuarà participant en l’experiència anomenada OLIKLAK que es porta a terme al nostre municipi. 

L’objectiu principal és recuperar l’oli de cuina usat a casa per a poder reciclar-lo i reutilitzar-lo com a biocombustible. 

El procés de reciclatge es tracta també des de l’escola per tal que els nostres alumnes coneguin la problemàtica ambiental dels olis de cuina i els avantatges de la seva recollida selectiva i reutilització. 

Els dies i lloc de recollida són els dimarts a les 09:00h al vestíbul de l’escola: quan tingueu el vostre CLAKI ple d’oli de cuina usat el podeu portar (ben tancat) i us en donarem un altre de buit. És així de senzill! 

Us atendran els nens i nenes de 3r ja que són els encarregats de recollir i lliurar els CLAKIS, apuntar les dades, introduir-les a l’ordinador i gestionar les estadístiques que el programa Oliklak genera. 

El curs passat, amb l’ajuda de les famílies de l’escola, vam recollir 633 litres d’oli usat i això va suposar 841 kg de CO2 no emès a l’atmosfera i 633.000 litres d’aigua no contaminada.

Gràcies a tothom per la vostra participació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada