dimecres, 18 de gener del 2017

Així vam celebrar el Nadal i la fi del primer trimestre

A l'escola vam organitzar moltes activitats especials per a celebrar el Nadal i la fi del primer trimestre.

El dijous 15 i el dimarts 20, més d'una seixantena d'alumnes van participar en el karaoke de Nadal que es va organitzar des de la Comissió de biblioteca. Podeu trobar més informació a El blog de la Lileta o fent clic aquí.



Del 19 al 22 de desembre, moltes famílies i mestres de l'escola vam portar aliments per a nadons per tal d'ajudar la Fundació Banc dels Aliments de les Roquetes. Moltes gràcies a tots per la vostra solidaritat.

Durant aquests dies també es va decorar l'escola amb motius nadalencs i hivernals. Entre altres coses, es va plantar l'arbre dels desitjos al vestíbul. Esperem que tots els desitjos que decoraven l'arbre puguin fer-se realitat.


El divendres 16 de desembre, els nens i nenes de sisè van preparar un berenar especial de Nadal amb xocolata. Tots els beneficis es destinaran a abaratir el seu viatge de fi de curs.


A més, al vespre, es va sortejar una panera. Com que no va sortir cap persona guanyadora, l’alumnat de sisè va decidir donar tota la panera al Banc dels Aliments de les Roquetes. Aquí us deixem una foto del moment que els tutors de sisè entreguen la panera als voluntaris del Banc dels Aliments. Gràcies a tots per la vostra solidaritat.


El dimarts 20 i el dimecres 21, el patge reial va venir a l’escola a recollir totes les cartes que l’alumnat havia escrit a Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient.





 


A més, al matí del dimecres 21, els diferents grups de l'escola van participar en la Cantada de Nadales.






Per altra banda, els nens i nenes de sisè van representar a les famílies l’obra Un sopar de Nadal, que ells mateixos havien escrit. Tots els beneficis es destinaran a abaratir el seu viatge de fi de curs.



El dijous 22, l’alumnat de sisè va tornar a representar l’obra Un sopar de nadal a la resta de nens i nenes de l’escola. A més, els de cicle infantil i inicial van fer cagar el tió mentre que els de cicle mitjà i cinquè van organitzar una gimcana i un amic invisible. Per últim, l'AMPA va convidar a esmorzar tot l'alumnat de l'escola.




Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració
i feliç any nou 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada