dimarts, 14 d’abril del 2020

Avís!

Benvolgudes famílies,

En primer lloc dir-vos que, malgrat les difícils circumstàncies actuals, desitgem que aquests dies de vacances hagin estat el millor possible i que us trobeu bé.

Ja sabeu que durant el primer període de confinament (corresponent als últims dies del 2n trimestre) us hem ofert un recull d’activitats per a realitzar des de casa vostra, us hem fet arribar un vídeo de les tutores i els tutors i hem estat contactant amb vosaltres via correu electrònic i trucades telefòniques.

Avui comença el 3r trimestre. Tal com es preveia, comencem des del confinament. Això ha fet que calgui reinventar l’escola en temps rècord, però hem de ser conscients que mai una escola a distància podrà suplantar una escola presencial, especialment pels nens i nenes d’educació infantil i primària.

És per això que l’equip docent del Santa Eulàlia hem estat treballant de valent per a fer-vos arribar un entorn virtual d’aprenentatge amb la finalitat d’oferir-vos tasques escolars setmanalment i una organització que permeti estar més en contacte, acompanyar-vos i fer el seguiment de l’evolució de l’aprenentatge dels vostres fills i filles.

Aquí teniu aquest enllaç per a que pugueu donar-li una primera ullada: https://educaciodigital.cat/ceip-santaeulalia/moodle

Podreu obtenir informació sobre el seu funcionament en el document i els vídeos tutorials adjunts a aquesta publicació. Us ajudaran a conèixer-lo i a utilitzar-lo.

A part d’aquest nou entorn virtual d'aprenentatge, continuem estant a la vostra disposició a través del correu electrònic del centre i del professorat. Us recomanem que també estigueu alerta dels avisos que publiquem al blog i a l’Instagram del centre i de les possibles trucades amb número ocult que podeu rebre.

Volem donar les gràcies a l’AMPA i les delegades i delegats de les classes que, durant el confinament, ens estan ajudant moltíssim a fer difusió de les informacions més importants també a través del WhatsApp dels grups de cada classe.

Estem a l’espera de rebre noves instruccions del Departament d’Educació per a continuar avançant en aquest 3r trimestre mentre duri el confinament. Us seguirem informant puntualment.

Moltes gràcies per la vostra implicació i col·laboració.

Salut i força!

Atentament,




Com accedir a l'entorn virtual d'aprenentatge?


Com escriure un text en línia en l'entorn virtual d'aprenentatge?


Com penjar un fitxer en l'entorn virtual d'aprenentatge?


Com sortir de l'entorn virtual d'aprenentatge?



Com editar el perfil en l'entorn virtual d'aprenentatge?


Com afegir un tema de debat nou en un fòrum?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada