divendres, 3 d’abril del 2020

Avís!

Benvolgudes famílies,

En primer lloc us volem desitjar que estigueu totes i tots bé. També us volem agrair el vostre esforç i dedicació davant el context actual de confinament i tancament dels centres educatius.

Aquest comunicat és per a informar-vos sobre diversos temes importants:

Pel que fa a la 2a avaluació, i, seguint les indicacions del Departament d’Educació, cal aclarir que, de forma extraordinària, s’ha donat com a tancada en data 12 de març de 2020. Això vol dir que les qualificacions corresponents als aprenentatges dels vostres fills i filles s’han elaborat a partir de les observacions i indicadors (proves, treballs, etc.) que el professorat ha pogut recollir i tenint en compte aquells continguts que s’han treballat fins aquesta data. Està previst que els informes elaborats us els lliurarem impresos i signats els primers dies que es pugui reprendre l’activitat al centre.

Pel que fa a les aportacions econòmiques que heu efectuat per a l’adquisició de llibres i material d’aquest curs, està previst fer-vos la compensació de l’import proporcional als dies de confinament. Aquest càlcul el podrem fer, lògicament, quan se sàpiga del cert quan es pot tornar a reprendre la normalitat als centres educatius. Us informarem el més aviat possible.

Pel que fa a sortides i colònies, de moment s’han aturat tota mena de pagaments. S’haurà de valorar més endavant si es poden reprendre o s’han d’anul·lar. En tot cas, des del centre sempre seguirem les indicacions al respecte que ens arribin del Departament d’Educació i les autoritats pertinents.

Des del confinament, tots i totes les mestres del Santa Eulàlia estem treballant de valent per a oferir-vos noves activitats i propostes que us siguin d’utilitat per a que els vostres fills i filles puguin continuar avançant en el seu aprenentatge.

Esperem poder tornar a la normalitat el més aviat possible, però si comença el 3r trimestre i continuem en estat de confinament, estarem al vostre costat a partir del 14 d’abril a través dels diversos mitjans que disposem: correu electrònic, blog, Instagram, WhatsApp del grup de cada classe, etc.

Malgrat la situació actual és prou seriosa i complicada, us desitgem que passeu unes bones vacances de Pasqua, molta força i molta salut.

Atentament,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada