dissabte, 18 d’abril del 2020

Preparem Sant Jordi 2020!

Estimades famílies,

Aquesta setmana és especial perquè, com ja sabeu, el dia 23 és Sant Jordi, un dia on els llibres són els protagonistes. Tot i que no el podrem celebrar de la mateixa manera fent l’intercanvi de llibres, els jocs florals, el bibliopati especial, els contacontes… Volem compartir amb vosaltres tres propostes molt interessants.  

D’una banda, al blog de la biblioteca de l'escola trobareu una Guia de Lectures de Sant Jordi acabada de sortir del forn. Es tracta d’un recull de recomanacions de novetats editorials, dividides per cicles, que elabora el Grup de Treball de Literatura Infantil del Garraf, format per mestres de diferents escoles de la comarca. Podeu llegir-la fent clic aquí.

També podeu consultar aquest Petit Sàpiens del mes d’abril, la revista d'història per aprendre, amb còmics originals i un munt de petites històries que us faran reviure aventures apassionants. Segur que molts de vosaltres l’heu fullejat més d’un dia a la biblioteca de l’escola. 



Per acabar, ens agradaria compartir amb vosaltres aquest curtmetratge basat en el conte que vam llegir al Bibliopati Especial de Sant Jordi el curs passat als alumnes de 4t, 5è i 6è, Els fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore. Esperem que us agradi!


Tot i que sembla que finalment podrem gaudir d’aquesta festa el 23 de juliol, us desitgem que passeu un bon Sant Jordi envoltats de bones lectures.

Atentament,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada