dimecres, 14 de gener del 2015

Activitats especials de Nadal

A l'Escola Santa Eulàlia es van organitzar moltes activitats especials per a celebrar el Nadal i el final del 1r trimestre.

De l'1 al 23 de desembre moltes famílies i mestres de l'escola van participar en la III Campanya Solidària de Recapte d'Aliments. Gràcies a tots per la vostra col·laboració.

Durant aquests dies també es va decorar l'escola amb motius nadalencs i hivernals i es va plantar l'arbre dels desitjos a l'entrada.



El dijous 18 de desembre els nens i les nenes de cicle mitjà i superior que ho van desitjar van poder escoltar a l'hora del pati l'adaptació per a teatre llegit de l'obra Alarma al pessebre de Giani Rodari. Trobareu fotografies i més informació al blog de la biblioteca de l'escola, El blog de la Lileta, o clicant aquí

El divendres 19 de desembre la Coral d'Avis de les Roquetes va venir a l'escola per fer-nos una cantada de nadales.


El dilluns 22 de desembre els nens i les nenes de P3, P4, P5, 1r i 2n van lliurar les cartes al Patge dels Reis d'Orient que va venir a recollir-les a l'escola. Trobareu fotografies i més informació al blog d'Infantil, Els petits de l'escola, o clicant aquí.

El dimarts 23 de desembre es va realitzar la representació dels Pastorets del Santa Eulàlia a càrrec de l'alumnat de Cicle Superior. Durant la representació, tots els nens des de P3 fins a 6è van cantar les nadales que havien preparat a l'aula de música. Aquí us deixem les millors fotografies d'aquella representació:


A més, l'AMPA va convidar a esmorçar tot l'alumnat de l'escola. També els nens i nenes d'Infantil i Inicial van fer cagar el tió, com podeu veure al blog d'Infantil o clicant aquí, i l'alumnat de Mitjà i Superior va celebrar el final del trimestre amb diverses activitats realitzades a l'aula.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada