dissabte, 26 de novembre del 2016

Així vam celebrar la Castanyada

A l'escola Santa Eulàlia es van organitzar moltes activitats especials per celebrar la Castanyada.

Es van realitzar dos bibliopatis especials. Un el dimecres 26 d'octubre adreçat a l'alumnat de cicle inicial, i un altre el dijous 27 d'octubre per a l'alumnat de cicle mitjà i superior. Els més petits van poder gaudir de la lectura per part d'alguns mestres del llibre A la nit. Els més grans van escoltar el conte I si diem que... Trobareu fotografies i més informació al blog de la biblioteca de l'escola, El blog de la Lileta, o clicant aquí.

Durant el matí del divendres 28 d'octubre, l'alumnat de 3r i 4t va presentar als nens i nenes de cicle inicial i infantil l'obra de teatre Ha arribat la tardor i la lectura en veu alta de l'Auca del bon boletaire.
















Per la seva banda, els més petits de l'escola i els de cicle inicial van realitzar diferents treballs relacionats amb la tardor i les seves celebracions: Dibuixos, lectures, poemes, cançons, tallers,...

Durant la tarda, els nens i nenes de cicle infantil i inicial van preparar danses i cançons que van ensenyar a la castanyera, que aquest any venia ben acompanyada amb els ajudants de les classes de 5è. Ella, a canvi, els hi va explicar un conte de tardor. Mentrestant, l'alumnat de cicle mitjà i superior va veure curtmetratges fantàstics, va recórrer gimcames,...























Durant l'última mitja hora de la tarda, tota l'escola va menjar castanyes al pati.













Finalment, a la sortida, com a novetat, els nens i nenes de 6è van vendre castanyes a favor del seu viatge de final de curs. A més, van organitzar una gimcana de tardor.












Durant aquests dies, també es va ambientar el vestíbul amb l’aportació dels treballs realitzats pels alumnes, amb diferents motius que fan referència a la Castanyada i a la tardor. També es van col·locar les exposicions organitzades per l’AMPA sobre fruits de la tardor i decoracions de Halloween:



















Agraïm a la junta de l'AMPA i a tots els col·laboradors de la festa la seva participació en la Castanyada de l'escola i la venda a favor del viatge de 6è.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada