dimarts, 7 de novembre del 2017

Castanyada 2017

Durant l'última setmana d'octubre, a la nostra escola es van organitzar moltes activitats especials per celebrar l'arribada de la tardor i la Castanyada.

Dos d'elles van ser els bibliopatis especials. Un el dimecres, 26 d'octubre, adreçat a l'alumnat de cicle inicial, i un altre el dijous, 27 d'octubre, per a l'alumnat de cicle mitjà i superior. Els més petits van poder gaudir de la lectura per part d'alguns mestres del llibre A la nit. Els més grans van escoltar el conte I si diem que...

Però el dia més especial va ser el dimarts, 31 d'octubre. Pel matí, l'alumnat de 3r i 4t va presentar als nens i nenes de cicle inicial i infantil l'obra de teatre Ha arribat la tardor i la lectura en veu alta de l'Auca del bon boletaire. Podeu veure totes les fotos fent clic a la imatge següent:

 Recital de poemes Inf, CI i CM

Durant la tarda, els nens i nenes de cicle infantil i inicial van preparar danses i cançons que van ensenyar a la castanyera, que aquest any venia ben acompanyada amb els ajudants de les classes de 5è. Ella, a canvi, els hi va explicar un conte de tardorPodeu veure totes les fotos fent clic a la imatge següent:


 Castanyada Infantil

Al final, tota l'escola va menjar castanyes al pati:Finalment, a la sortida, els nens i nenes de 6è van vendre castanyes a favor del seu viatge de final de curs. A més, van organitzar un exitós passatge del terror.

Durant aquests dies, també es va ambientar el vestíbul amb l’aportació dels treballs realitzats pels alumnes, amb diferents motius que fan referència a la Castanyada i a la tardor. També es van col·locar les exposicions organitzades per l’AMPA sobre fruits de la tardor i decoracions de Halloween:
Agraïm a la junta de l'AMPA i a tots els col·laboradors de la festa la seva participació en la Castanyada de l'escola i la venda a favor del viatge de 6è.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada