dissabte, 17 de febrer del 2018

Festa Major i Carnaval 2018

Aquest curs 2017-2018, la Festa Major de Santa Eulàlia de Les Roquetes va coincidir amb l'inici del Carnaval. Per això des de l'escola vam preparar un seguit d'activitats per tal de compartir aquestes festes amb el nostre alumnat.

ACTIVITATS DELS DIES PREVIS

Primer, el Carnaval va arribar a l'escola i ens va anar donant consignes perquè portem diferents complements cada dia de la setmana: Pijama posat, cabell ben divertit, complements d’algun ofici i complements per a fer un Photocall. Quina disbauxa! Punxeu la imatge següent per veure l'àlbum sencer de les consignes:

https://photos.app.goo.gl/Q6VhsflUtAOsQAt02

A més, els diferents balls i colles de la Festa Major de Les Roquetes van venir a ajudar a preparar la celebració: Gegants, Diabòlics, Duc, Dragona, Castellers, Bastoners, Gitanes, Cercolets i Grallers. Moltes gràcies a tots ells. Amb l'enllaç que trobareu a la imatge següent podreu obrir l'àlbum amb les fotografies d'aquella preparació per al gran dia:

https://photos.app.goo.gl/VMeopmbTqffK1xjq2

Per últim, l'AMPA va ambientar el vestíbul de l'escola amb una exposició fotogràfica sobre la Festa Major. Gràcies per la vostra col·laboració.


DIA DE CARNAVAL

El divendres, 9 de febrer, vam celebrar la Rua, l'acte principal de la nostra Festa Major més Carnavalera. Ho vam fer acompanyats per Sa Majestat, el Rei Carnestoltes. Feu clic a la següent imatge per veure les millors fotos:

https://photos.app.goo.gl/EIYwvUCaFXsNDvP93

Després, es va donar pas a l’Exhibició dels Balls de Festa Major que va acabar quan va sonar “El Turuta de les comparses”. Si feu clic a la imatge següent, s'obrirà l'àlbum sencer amb les millors fotos d'aquesta ballada:

https://photos.app.goo.gl/hdT6YmpWSjzsXdmT2

Donem les gràcies a l’AMPA per la seva col·laboració amb l’escola i aportacions per a la celebració del Carnaval. També donem les gràcies a totes les persones que han col·laborat en les tasques de confecció de disfresses, realització de maquillatges i acompanyament a la Rua. I un agraïment especial per a totes les colles que han col·laborat per a poder realitzar la Festa Major més Carnavalera del Santa Eulàlia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada