dilluns, 18 de juny del 2018

Colònies i viatge de fi de curs 2018

Les colònies són unes estades educatives de més d'un dia de durada durant les quals els nens i les nenes aprenen a través de les diferents activitats lúdiques que realitzen tant mestres com monitors. Les colònies formen part del programa pedagògic de la nostra escola i es realitzen cada any a P5, 2n i 4t.

Aquest curs els nens i les nenes de P5, 2n i 4t van anar de colònies a la casa El Xaloc, a Calders, molt a prop de Manresa. En un preciós entorn natural, els i les nostres alumnes van realitzar moltes activitats d'aventura i natura.

Feu clic a la imatge següent per veure totes les fotos d'aquestes colònies. També uns deixem un vídeo amb els millors moments:

https://photos.app.goo.gl/HrwHQ9VMBBVjt4gm9


 Per la seva banda, l'alumnat de 6è va anar a Montardit de Baix (Pallars Sobirà) a l'Alberg Orri on van realitzar tota una sèrie d'esports d'aventura.

Aquest viatge va estar finançat parcialment gràcies al projecte d'emprenedoria que els nens i nenes de 6è han realitzat durant tot el curs. Gràcies a totes les famílies i al professorat per la vostra col·laboració. 

Feu clic sobre la imatge següent per poder veure algunes fotografies:

https://photos.app.goo.gl/WFrLzMrnHPLySdzR7

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada