divendres, 12 d’octubre del 2018

Apilo XII

Estimades famílies,

Estem envoltats d’aparells de tot tipus que utilitzen piles com a font d’energia: el rellotge, el mòbil, els comandaments a distància, algunes joguines… Les piles i bateries són dispositius que contenen substàncies químiques que reaccionen entre elles i transformen l’energia d’aquesta reacció en electricitat. Quan estan esgotades, aquestes substàncies químiques i materials poden fer malbé el medi ambient. Si les reciclem, el protegirem i també estalviarem molts recursos.

És per això que, des de fa dos cursos, la nostra escola participa en el programa Apilo XII. Aquest programa té l'objectiu de recollir i reciclar totes les piles, bateries i acumuladors esgotats que s'introdueixin al contenidor que trobareu al vestíbul de l'escola. L'any passat vam recollir 22 kg de piles usades.


Demanem, doncs, la vostra col·laboració. Porteu al contenidor del vestíbul de l'escola totes les piles, bateries i acumuladors que se us hagin esgotat. D'aquesta manera els hi donarem una nova vida i millorarem el nostre medi ambient. Moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada