divendres, 28 de juny de 2019

Cloenda del curs 2018-2019

El passat divendres, 21 de juny, vam celebrar l'últim dia del curs. La festa va començar amb l'acte d'acomiadament dels nens i nenes de 6è, els quals ja s'han fet grans i a partir del curs vinent aniran a l'institut. Aquí us deixem les fotografies oficials del grup i un vídeo de comiat:
Sort, fins sempre i moltes gràcies.
El Santa Eulàlia us enyorarà.

En aquest acte d'acomiadament vam tindre l'oportunitat de viure molts moments molt especials: gaudir de les actuacions que els nens i nenes de 6è ens vam preparar, escoltar les seves paraules de comiat i l'adéu que l'escola els hi va assajar amb la cançó El Santa Eulàlia t'enyora. Aquí us deixem les fotografies dels millors moments d'aquesta celebració:

En finalitzar aquest acte, tots els nens i nenes de l'escola van anar a les seves classes on els esperava un bon esmorzar que l'AMPA havia facilitat.

Després de l'esmorzar i el pati, tota l'escola vam participar de la festa de l'aigua. Vam quedar ben xops:Per últim, cada grup va tenir una estona a l'aula per acomiadar-se del curs i dels mestres i per desitjar-nos:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada