dilluns, 23 de setembre del 2019

Projectes mediambientals

Estimades famílies,

Durant aquest curs, la nostra escola continuarà participant en dos projectes que pretenen millorar el nostre medi ambient.

El primer d'aquests projectes és l'Oliklak. Els seu objectiu principal és recuperar l'oli de cuina usat a casa per a poder reciclar-lo i reutilitar-lo com a biocombustible.

Us recordem que els dies i lloc de recollida són els dimarts a les 9h al vestíbul de l'escola. Quan tingueu el vostre CLAKI ple d'oli de cuina usat el podeu portar ben tancat i us en donarem un altre de buit. És així de senzill! Us atendran els nens i nenes de 3r.

El curs passat, amb l'ajuda de les famílies de l'escola, vam recollir 193 litres d'oli usat i vam evitar la contaminació de 193 000 litres d'aigua. Gràcies a tots per la vostra col·laboració.

El segon projecte és Apilo XII. Aquest programa té l'objectiu de recollir i reciclar totes les piles, bateries i acumuladors esgotats que s'introdueixin al contenidor que trobareu al vestíbul de l'escola. L'any passat vam recollir 21 kg de piles usades. Gràcies de nou per la vostra participació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada