dimecres, 5 de maig del 2021

Sant Jordi 2021

Benvolgudes famílies,

El passat divendres, 23 d’abril, a l’escola vam celebrar la Diada de Sant Jordi. Aquell dia vam tenir l’oportunitat de fer diverses activitats relacionades amb aquesta tradicional festa literària. Totes aquestes activitats les trobareu explicades si feu clic a la imatge següent. A més, també trobareu algunes de les fotos que es van fer durant aquella data tan especial:


A més, un grup de mestres voluntàries van enregistrar la lectura de l’àlbum il·lustrat La bibliotecària de Bàssora, que els nens i les nenes de primària van visualitzar i escoltar en el decurs de la diada. Us deixem el vídeo a continuació, per si us ve de gust veure'l i escoltar-lo:


Per altra banda, us vam convidar a fer-nos arribar una foto dels vostres fills i filles llegint o mostrant com celebreu la diada de Sant Jordi. Amb totes les fotos recollides vam elaborar un gran mural que haureu rebut per correu i que també podreu visualitzar a continuació. A més, si visiteu El blog de la Lileta, trobareu un enllaç on podreu veure cada una de les fotografies amb més detall:


Per últim, volíem donar les gràcies a l'AMPA per haver convidat tots els nens i les nenes a esmorzar coca per tal d'agafar forces i així seguir gaudint mentre llegien o escoltaven lectures. Per altra banda, l'AMPA també va col·laborar, junt amb part de l'alumnat i del professorat del centre, a decorar el vestíbul i els passadissos de l'escola i a exposar els treballs manuals i el mural de les obres premiades durant els Jocs Florals. Gràcies a tothom per la vostra implicació i esforç!

Atentament,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada