divendres, 12 de novembre del 2021

Calidesa a les aules

Benvolgudes famílies,

Ahir es van fer públics els resultats de les votacions dels Pressupostos Participatius 2021 de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes i Les Roquetes.

Com potser ja sabeu, la proposta presentada per la nostra AMPA, Calidesa a les aules, va sortir escollida per la ciutadania en segona posició.

Des de l'escola volem fer agrair a l'AMPA la seva inquietud i iniciativa per tal de presentar propostes de millora que sens dubte fan, de la nostra, una escola més ben preparada i acollidora per als nens, nenes, les seves famílies i l'equip docent. Bona feina!

També volem agrair a totes les persones que han votat aquesta proposta. Valorem molt el seu suport i col·laboració. Ens sentim molt afortunats de poder comptar amb famílies tan implicades i col·laboradores. En els últims cursos s'han presentat tres propostes i totes elles han sortit escollides. Gràcies!

És important tenir en compte també que en aquests pressupostos participatius hi ha altres propostes que han sortit escollides. Es tracta de propostes molt interessants i de ben segur faran del nostre municipi un lloc millor. Enhorabona a totes elles!

Per últim, volem fer arribar el nostre agraïment a l'Ajuntament per mantenir aquesta iniciativa i incloure l'opinió de la ciutadania en la gestió dels seus pressupostos. Creiem que és important tenir-la en compte. Esperem que es pugui continuar!

Per tot plegat ens fa molta il·lusió poder compartir aquesta alegria amb totes i tots vosaltres!

Atentament,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada