dijous, 10 de novembre del 2022

Tenim bones notícies...

Estimades famílies,

La proposta que la nostra AMPA va presentar als Pressupostos Participatius ha sortit guanyadora i, no només això, sinó que ha estat la proposta més votada amb 1758 punts.

Es tracta de la proposta Espais naturals de joc i que suposarà una gran millora a la zona de joc de les moreres alhora que també ajudarà a paliar els efectes negatius del corriment de sorra que es produeix quan hi ha pluges intenses. 

Des de l'escola volem agrair a l'AMPA la seva inquietud i iniciativa per tal de presentar, any rere any, propostes de millora i aconseguir tenir una escola més ben preparada i engrescadora per als nens, nenes, les seves famílies i l'equip docent. Enhorabona!

També volem donar-vos les gràcies a totes les persones que ho heu fet possible. Valorem molt el vostre suport. Sentim que la nostra escola és molt afortunada de poder comptar amb famílies tan implicades i col·laboradores. En els últims cursos hem presentat quatre propostes i totes elles han sortit escollides. Gràcies de tot cor!

És important tenir en compte també que en aquests pressupostos participatius hi ha altres propostes que han sortit escollides. Es tracta de propostes molt interessants i de ben segur faran del nostre municipi un lloc millor. Enhorabona a totes elles!

Per últim, volem expressar el nostre agraïment a l'Ajuntament per mantenir aquesta iniciativa i incloure l'opinió de la ciutadania en la gestió dels seus pressupostos. Creiem que és important tenir-la en compte. Esperem que es pugui continuar!

Per tot plegat ens fa molta il·lusió poder compartir aquesta bona notícia amb totes i tots vosaltres! 

Visca el Santa Eulàlia!

Atentament,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada